PiaKuparinen Suomalainen hyvinvointi on SUOMALAISEN oikeus!

Älä usko feikkipersuun

Viime aikojen turvapaikkataustaisten maahanmuuttajien tekemät rikokset muun muassa Oulussa ja Arabianrannassa ovat olleet siinä määrin vakavia, ettei mediakaan ole niitä voinut jättää huomiotta. Tämä on saanut poliitikot puhumaan turvapaikanhakijoiden tai jo oleskeluluvan saaneiden rikoksiin syyllistyneiden karkottamisten helpottamisesta. Viimeksi lauantain Ykkösaamussa eduskunnan puhemiehen Paula Risikon suulla kuultiin puhetta, mitä olisi todennäköisesti pidetty arvopohjan vastaisena vielä kesällä 2017, kun hallituspohjaa tästä syystä muokattiin. Vain hetki meni ja sisäministeri Mykkänen hyppäsi Risikon jalakselle.

Myös täällä Puheenvuorossa esimerkiksi Sinisten Simeoni ja muun muassa demarien Sirpa Paatero ovat uskaltautuneet ottamaan maahanmuuttoon lievästi kriittisiäkin kantoja. Paateron ei välttämättä ole tarvinnut edes pyytää puheenjohtajalta lupaa kirjoitukseensa. Hallituksesta Orpo jyrisi jo joulukuun alkupuolella, miten turvapaikanhakija joka syyllistyy Oulun kaltaisiin rikoksiin ei turvaa ansaitse. Sipilä sentään pitää pintansa ja linjansa, eikä ole huolissaan kuin kansan vihaisesta puheesta.

Vuoden alusta voimaan tuli laki joka nopeuttaa ja helpottaa rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten oleskeluluvan hakijoiden tai saaneiden karkotuksia. Tätä pidetään hallituksen toimesta jonkinlaisena ryhtiliikkeenä ja toimeen tarttumisena. Ikävä kyllä lain vaikutus tulee olemaan lähes olematon perusongelmien ollessa siinä, miten maahan yhäkin voi tulla ja vapaana liikkua millä tahansa taustalla olevat tulijat.

Liian vähän, liian myöhään.

Oikeasti konkreettisia toimia olisi ollut tehtävissä toteuttamalla hallitusohjelmaan sisältyvä turvapaikkapoliittinen toimenpideohjelma. Tähän ohjelmaan ovat vedonneet vuoroin oppositio pitäen sitä liian tiukkana ja toisaalta nykyinen hallitus saadessaan kritiikkiä maahanmuuttopolitiikan lepsuudesta. Viimeksi eduskunnan budjettikäsittelyssä vain perussuomalaiset äänestivät ohjelmaan sisältyvien toimenpiteiden toteutuksen puolesta. Hallitus siis äänesti itseään vastaan, vaikka toki on toimillaan tehnyt selväksi että koko ohjelma oli mukana vain Soinin perussuomalaisia äänestäneiden hämäämiseksi.

 

Mistä siis on kysymys, kun nyt tulee kriittisiä kannanottoja maahanmuuttopolitiikaan ja rikollisten tulijoiden karkottamisiin? Ei mistään muusta kuin siitä, että kansalaista ja äänestäjää, joka oikeasti on huolissaan huonon maahanmuuttopolitiikan vaikutuksista yritetään hämätä vaalien lähestyessä.

 

Näitä puheita tulemme kuulemaan vielä kiihtyvällä tahdilla vaalien lähestyessä lähes jokaisen puolueen toimesta median antaessa niille näkyvästi tilaa. Tämä ei tule menemään läpi tälläkään kertaa: kyllä ihmiset tietävät ketkä ovat pitäneet mielipiteensä ja ketkä tulevat vain vain keräämään ääniä vaihtaen vaalien jälkeen linjansa takaisin normaaliin hyysäämiseen ja hyssyttelyyn. Jälkimmäiset ovat feikkipersuja, joista kannattaa pysyä kaukana.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

15Suosittele

15 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Eikö Arvo Pohja olekin perussuomalainen?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Lainmuutos ei koske turvapaikanhakijoita.

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara

Kyllä kait se koskee sellaisia turvapaikanhakijoita jotka ovat saaneet kielteisen päätöksen ja joilta on viisi kertaa valitus hylätty.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Ei koske. Lue se muutettu säännös äläkä jankkaa.

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara Vastaus kommenttiin #4

Kylläpäs on lakimies älhynä

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #5

Kait sinä voit itsekin lukea siitä vai pitääkö kaikki selittää, kun kukaan ei viitsi itse ottaa selvää mistään, ja kommentit ja kirjoitukset ovat sen mukaisia?

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara Vastaus kommenttiin #6

En ole lakia nähnyt. Ihmettelen vai ketä se koskee, eihän tänne tule muita kuin turvapaikanhakijoita turvallisesta maasta, Ruotsista.

Niin, tietysti lentäen ja laivalla Englannin kanaalin kautta kiertäen.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #7

Voivoi, et ole nähnyt lainmuutosta, mutta mielipide sinulla siitä on, tottakai.

Lehdestä:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5bfb0d26-282...

Hallituksen esitys:

https://www.edilex.fi/he/20180024

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara

Näkyypä olevan lakiesitys. Vaikka se tulisi voimaan niin ei se koske esim. Oulun raiskaajia. Taannehtivaa lakia ei Suomessa ole tehty kuin vain sotasyyllisiä tuomittaessa.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Astui voimaan vuoden alussa. Anna mun kaikki kestää!

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara

Koeta hyvämies kestää. Ei tämän lain mukaan voida toimia kuin sellaisten rikostentekijöitä vastaan jotka rikoksen tekevät tämän vuoden kuluessa.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #14

Sinäkö tässä rupeat neuvomaan minua takautuvaa lainsäädäntöä koskien, kun ensin kommentoit lainmuutosta, johon et edes ollut tutustunut? Näyttää olevan jokseenkin oireellista näillä alustoilla tietylle porukalle.

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen

Persut eivät osaa lukea tai ymmärtää tai tavata kuin sanan maa-han-muut-to ! siinä kaikki, ei muuta !

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Feikkipersu :)

Koko perussuomalaisuus on feikkiä, taitamattomuutta, uhriutumista, valahtelua ja ymmärtämättömyyttä.

Kukaan ei halua leimautua persuksi, ei edes feikkisellaiseksi.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Pia. Noinhan se on aina ennen mennyt, kuin kirjoitat, vaan jaksetaan toivoa, että Perussuomalaiset laittavat Suomen maan "perrustukset" kuntoon. Eihän tässä muuten ole muuta vaihtoehtoa, muutenhan kaikki menee "vihtahousulle". Siunaten Lasse.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Maikkari se kertoo että taas on tuomio tullut alaikäisen tytön(14v) raiskaamisesta, ja kuinka ollakkaan taas oli myös irakilainen turvis asialla. Oli näitä vuoden 2015 tulijoita hänkin. Näitähän piisaa mutta viherpunaiset feministi naiset sulkevat silmänsä, korvansa ja varsinkin suunsa. Pääministeriäkin haittaa vaan suomalaisten vihapuhe, vaikka hänen pitäisi ottaa puheeksi että miksi juuri irakilaiset ja afgaanit(eli muslimit) raiskaavat niin paljon.

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Onkohan Suomen lain mukaan rikos esiintyä väärillä henkilöpapereilla, kertoa tai antaa viranomaisille vääriä tai totuuden vastaisia seikkoja itsestään, suvustaan, taustastaan tai historiastaan sekä tarkoitusperistään?
Miten paljon tällaiseen on törmätty 4 vuotta sitten alkaneen kansainvaelluksen aikana ja toisaalta koko siinä historassa noin 1980-luvun lopulta, jolloin ns. pakolaisuutta ja siihen perustuvaa turvapaikanhakua alkoi esiintyä enenevässä määrin?
Voiko esim. varallisuutensa valehdella viranomaiselle jos tulijalla on lompakossa vaikkapa 10.000€?

Toimituksen poiminnat