PiaKuparinen Suomalainen hyvinvointi on SUOMALAISEN oikeus!

Ohjelmia toimenpiteillä vai ilman ?

  • Ohjelmia toimenpiteillä vai ilman ?

Kun vaaleihin on aikaa alle kaksi kuukautta tarttuu hallitus tomerasti toimeen hillitäkseen oman toimintansa aiheuttamaa tuontirikollisuutta. Tätä varten on laadittu toimenpideohjelma , jota hallitus esitteli sisäministerin johdolla muiden hallituspuolueiden edustajien ohella. Ohjelma sisältää kymmeniä toimia, joiden tulisi hillitä omatoimisen turvapaikkaturismin aiheuttamaa turvallisuhkaa ja etenkin “tiettyjen lähtömaiden tulijoiden yliedustusta lapsiin kohdistuneissa seksuaalirikoksissa”. Hyvä? Loistavaa, että vihdoinkin tartutaan toimeen?

 

No ei tietenkään. Ohjelma on täynnä ilmaisuja kuten: “pyritään käsittelemään” , “suojelu voitaisiin purkaa”, “kansalaisuuden voisi menettää” ja “olisi mahdollisuus ottaa säilöön”. Kovimpia käytännön toimia ovat hallituksen ohjelmassa seksuaalivalistuksen lisääminen vastaanottokeskuksissa ja lainvoimaisen kielteisen päätökseen saaneen säännöllinen ilmoittautumisvelvollisuus! Siis mitä ihmettä, jos ei suostu lähtemään, saa jäädä kunhan ilmoittautuu säännöllisesti. Todella tiukalta kuulostaa.

 

Samaan aikaan sisäministerin oma puolue jyrisee omaa tiukkaa linjaa turvapaikkapolitiikassa. Puolue nokittaa hallituksen ohjelmaa ja linjaa, että viranomaisten kynnys säilöönottoon on oltava matalampi ja tiivistää: “nopea prosessi ja varma palautus”. Toisaalta haikallaan EU:n ulkopuolisia maihinnousukeskuksia, joita ei varmasti tarjotuista suuristakaan taloudellisista korvauksista mikään maa ole suostunut perustamaan. Näiden vastapainoksi oltaisiin valmiita ottamaan kiintiöpakolaisia vähintään kymmenkertaisen määrän Eurooppaan.

 

Kummallakaan ohjelmalla ei ole mitään käytännön arvoa eikä niitä tulla toteuttamaan. Hallitus myöntää itsekin, että toimeenpano jää seuraavalle hallitukselle ja on alisteinen EU:n yhteisiin linjauksiin, joihin “Suomi pyrkii vaikuttamaan”. Voimme olla kohtuullisen varmoja, ettei nykyinen hallituspohja jatka, joten koko ohjelma menee varmasti uusiksi, kuten myös kokoomuksenkin ohjelma, joka on tehty vain vaaleja varten, ei toteutettavaksi.

 

Halutessaan hallitus ja sen kokoomuslaiset sisäministerit olisivat voineet vähentää laittomasti maahan tulleiden ja tänne kielteisten päätösten jälkeen jääneiden aiheuttamaa turvallisuusuhkaa tekemällä mainitut uudistukset kuluneen kautensa aikana. Kun Perussuomalaiset tähän liittyvän ohjelman toteuttamista edellyttivät, sulkeutui ovi hallitukseen, jonne vain sopivammalla arvopohjalla varustetut ministerit apujoukkoineen saivat jäädä keskustan ja kokoomuksen aisankannattajaksi. Annan taloni turvapaikanhakijoille, monikulttuurisuus on rikkaus ja tulijoiden motiivien arvostelu on rasismia - nämä ovat ne linjaukset, joille tullaan palaamaan kun vaalit on käyty. Vihervasemmisto on näillä linjoilla rehellisesti ollutkin, pisteet heille siitä.

 

Perussuomalaisten ohjelman tavoitteena on lopettaa kokonaan maallemme haitallinen ja turvattomuutta aiheuttava ns. humanitaarinen maahanmuutto, estää halpatyövoiman tuonti ja sulkea maassa laittomasti oleskelevat lukkojen taakse odottamaan palautusta takaisin lähtömaahansa. Kun nämä saavutetaan, ei kalliita ja tehottomia kotoutustoimiakaan tarvita ja säästyneet rahat voidaan käyttää kansalaistemme hyvinvoinnin parantamiseen. Jos resursseja vielä tämän jälkeen on, voidaan apua ohjata suoraan kriisien lähtöalueille ja pakolaisleireille. Töihin Suomeen niille aloille, joihin ei suomalaista osaamista löydy, voi tulla kuten tähänkin asti.

 

Linjauksemme ovat pysyneet ja pysyvät samoina riippumatta onko vaalit tulossa vai pidetty. Johdonmukaista kantaa ei tarvitse muuttaa. Tässäkin asiassa olemme ainoa vaihtoehto ja mahdollisuus saada asioihin muutos. Kun saamme riittävän tuen, tulevat kyllä muutkin kanssamme näitä tavoitteita ja ohjelmia oikeasti toteuttamaan.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

EU:sta on tullut ohje ottaa ”haltuun” (= propagoida) pakolais- & siirtolaisuuspolitiikka medioissa. Viittaan Politico verkkolehden kirjoitukseen tamminkuun lopulta:

https://www.politico.eu/article/migration-populism...

”Don’t leave migration to the populists

Mainstream politicians must make the case for legal labor immigration to the EU.
By PAUL TAYLOR 1/17/19 ”

Vapaa käännös
”Älä jätä siirtolais(politiikkaa) populisteille

Enemmistö politiikkojen tulee tehdä laillinen siirtolaisuus (työperäinen) mahdolliseksii EU:ssa”

Nyt käydään ’sotaa’ äänestäjistä:

”The populists don’t want a European solution to the migration issue. They want to keep it front and center throughout the election campaign and ...”

Vapaa käännös:
”Populistit eivät eurooppalaista ratkaisua siirtolaisuuteen. He haluavat pitää sitä esillä ja keskiössä koko äänestys kampaajan aikana ...”

Onneksi ainakin suomalaisten enemmistö osaa ajatella omilla aivoillaan, eikä propaganda pure :)

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

"Kummallakaan ohjelmalla ei ole mitään käytännön arvoa eikä niitä tulla toteuttamaan."

Niiden parasta-ennen päiväys on 14.4.2019.

Toimituksen poiminnat