PiaKuparinen Suomalainen hyvinvointi on SUOMALAISEN oikeus!

Lempiaihe

  • Kun meillä on leipäjonoja, ei voi olla varaa haaskata rahaa maailmalle.
    Kun meillä on leipäjonoja, ei voi olla varaa haaskata rahaa maailmalle.

Takavuosien vaaliteemat olivat aiheiltaan suurelta osin erilaisia vaikka toki samoja aiheitakin käsiteltiin. Verotus, työttömyys, eläkeläiset, koulutus, lapsilisät ja ulkopolitiikka nostattivat keskustelua samalla tavalla kuin nytkin. Vaan osaatteko kuvitella 1980-luvun poliitikot puhumaan lihansyönnin verottamisesta, polttomoottorilla varustettujen autojen kieltämisestä tai siitä, voiko koulupäivän jättää aatteellisista syistä väliin? Aivan, ei näistä puhuttu, koska ne eivät olleet millään tavalla ajankohtaisia aiheita.

Sama pätee Suomen kannalta haitalliseen maahanmuuttoon. Ei siitäkään tarvinnut puhua, koska ei sitä ollut. Ei ollut rajan yli lompsivia turvapaikkaturisteja, ei vastaanottokeskuksia poliittikkokavereiden tuella pyörittäviä verorahoja kuppaavia vokkiparoneita, ei alaikäisten raiskausepidemoita, puukkoterroristeja, kunniaväkivaltaa eikä betoniporsaita tai rekkoja turvaamassa joukkotapahtumia. Kaikki tämä on Suomeen ja Eurooppaan tuotu poliitikkojen huonoilla päätöksillä. Omien kansalaisten etu on ollut toissijainen oman kilven kiillottamisen ja ehkä hyväntahtoisen hölmöyden edellä, missä kuvitellaan kolmannen maailman kulttuurien maahanmuuttajien tulevan osaksi länsimaisia yhteiskuntia.

Nyt kun tämä on todellisuutta ja siitä puhuu, kuitataan tämä valtamedian toimesta Perussuomalaisten lempiaiheeksi. Ikään kuin minä ja muut tästä puhuvat olisimme koko asian keksineet tai sen ongelmat aiheuttaneet.

Tiedän, etten itse haluaisi puhua koko aiheesta. Uskon, etteivät muutkaan puolueeni edustajat. Minulle tärkeitä teemoja ovat suomalaisten vähäosaisten, vanhusten ja eläkeläisten aseman parantaminen, syrjäytymisvaarassa olevien nuorten auttaminen, maaseudun elinvoimaisuuden turvaaminen, työ ja yrittäminen. Mutta ei näistä voi puhua ilman että tuo esiin myös haitallisen maahanmuuton, mikä syö resursseja edellä mainituilta tärkeiltä asioilta. Jos me emme puhu tästä, ei siitä puhu kukaan muukaan. Mikäli tämä on jonkun mielestä “lempiaihe” -olkoon niin.

Kaikille muille eduskuntapuolueille nykymeno haittamaahanmuutossa on vähintäänkin ihan hyvä ja osa sitä jopa haluaa lisätä. Tälle on puolestapuhujia riittävästi. Niitä jotka haluavat tuhota suomalaisuuden ja yhtenäiskulttuurin, jolla olemme hyvinvointimme luoneet. Niitä, jotka haluavat luoda kehitysmaiden halpatyövoimasta koostuvan työntekijäreservin, jolla polkea palkkoja ja käyttää vipuna myös muun työväestön ja pienyrittäjän aseman polkemiseen. Ja niitä, joiden mielestä heikentynyt turvallisuudentunne ja tuontirikollisten tekemät rikokset ja raiskaukset ovat vain hyväksyttävä hinta siitä että saamme monikulttuurisen sekasotkun, missä yksilöiden muodostama yhteiskunta ei saa olla ylpeä omista saavutuksistaan nimenomaan yhtenä kansakuntana, suomalaisina.

Media on taas tekemässä samaa kuin jo niin monta kertaa aikaisemmin. Kertomassa kansalaisille, mitkä ovat hyväksyttävät aiheet ja miten niistä saa puhua. Leimakirves heiluu ja vähättelee. Valtamedian on ilmeisesti on pakko toimia näin, vaikka ehkä tiedostaakin, ettei tule taaskaan onnistumaan. Fiksut ihmiset löytävät tietoa muistakin lähteistä ja osaavat muodostaa mielipiteen siitä kuka on suomalaisen asialla, ketkä haluavat halata maailmaa verovaroilla.

Siis mikä on lempiaiheeni? Suomalainen hyvinvointi kuuluu suomalaisille.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Kirjoititko ihan tosissasi?

"Mutta ei näistä voi puhua ilman että tuo esiin myös haitallisen maahanmuuton"

Kaikkien muiden (vastuullisten) puolueiden ehdokkaat pystyvät hyvin keskustelemaan vanhustenhoidon puutteista puhumatta maahanmuutosta sanaakaan. Itse haluan keskustella sellaisten ehdokkaiden kanssa, jotka pystyvät puhumaan asioista, jotka itse arvotan tärkeiksi.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Demokratiassa ei kaikkien äänestäjien tarvitse keskustella kaikkien ehdokkaiden kanssa.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Jeesus Nasaretilainen: Ei ole oikein ottaa lapsilta leipä ja heittää se koiranpenikoille. (Päivän tekstiä)

Toimituksen poiminnat