PiaKuparinen Suomalainen hyvinvointi on SUOMALAISEN oikeus!

Jussi sen sanoi!

Tänään puheenjohtajatenttien sarjassa oli vuorossa Helsingin Sanomien järjestämä tentti, jossa pääaiheina olivat talous- sekä ulko- ja turvallisuuspolitiikka. Tentti kulki pääosin jo tutuksi tulleita latuja, mutta jotain tuorettakin oli saatu mukaan. Puheenjohtajilta kysyttiin, mitä he pääministerinä sanoisivat, mikäli heidät kutsuttaisiin vastaanottokeskukseen pitämään juuri sinne saapuneille turvapaikanhakijoille puhetta. Siinä missä Haavisto kertoisi kirpputoreista ja suomen kielen opiskelun tärkeydestä ja RKP:n Henriksson toivottaisi tervetulleeksi ja opettaisi suomalaisia tapoja, poikkesi Jussi Halla-ahon vastaus joukosta edukseen.

Jussi totesi omaan asialliseen tyylinsä, että kertoisi kuulijoille vain tärkeimmän: jos olette täällä vain paremman elintason toivossa, voitte kääntyä ja lähteä pois. Jussi sai koko tentin kovimmat spontaanit suosionosoitukset, mikä ei jäänyt huomaamatta hänen jälkeensä vastanneilta. “Annan taloni pakolaiselle” Sipilä, “Turvapaikanhakijoiden motiivien arvostelu on rasismia” Orpo ja “Suljen silmäni turvapaikanhakijoiden raiskauksilta” Rinne jokainen vuorollaan koittivat saada lisättyä omaan sanomaansa jotain näennäiskriittistä epäonnistuen surkeasti ja sanoissaan takellellen.

2015 pääministeri olisi voinut tuon saman todeta mieluummin jo rajalla, mutta viimeistään vastaanottokeskuksissa. Sen jälkeen keskukset olisi suljettu, kunnes henkilöllisyydet ja turvapaikkaoikeus olisi selvitetty. Näin toimien olisimme säästyneet monelta turhalta murheelta. Turun terrori-isku, turvapaikanhakijoiden tekemät tapot ja murhat sekä viime aikoina esiin lopultakin nostetut kamalat seksuaalirikokset, joita tosin alkoi tapahtua melkein heti, kun nämä tuntemattomat lähi-idän ihmeet pääsivät katujamme terrorisoimaan. Kaikelta tältä olisi voitu välttyä puhumattakaan taloudellisesta haittavaikutuksista.

Silloinen pääministeri levitti tulijoille punaista mattoa ja uskoi kaikki heidä tarinansa sisäministeri Orpon säestäessä. Omaa puoluettamme silloin edustanut ulkoministeri seisoi tumput suorana tämän siunaten tai luikki maailmalle. Kun puolueemme äänestäjilleen uskolliset edustajat yrittivät saada muutosta aikaan, heidät hiljennettiin – ministerin paikat olivat tärkeämmät kuin suomalaisten etu.

Tätä virhettä ei enää tapahdu, kuten tämänkin päivän Jussin sanoma osoittaa. Linjamme suomalaisesta hyvinvoinnista resurssit syövään haittamaahanmuuttoon ja turvapaikkaturismiin on selvä: sitä ei tarvita eikä hyväksytä!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Mitä perusuomalaiset tekivät vuoden 2015 syksyllä, kun olivat hyväksyneet Sipilän hallituksen ohjelman ja istuivat hallituksessa?

Mitä perussuoalaisten puheenjohtaja Halla-aho teki, kun ilmoitti puolueensa hajoamisen jälkeen: perussuomalaiset ovat valmiita jatkamaan hallituksessa ja hyväksyvät hallitusohjelman!

Siinä näkijä, missä tekijä!

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Ei ole totta.
Halla-aho oli käydyissä keskusteluissa tehnyt selväksi että hallitusohjelmaan kirjattua pakolaispolitiikkaa tulee noudattaa.
Siis tuo "haalitusohjelman hyväksyminen" tarkoitti juuri sitä että sovittua ohjelmaa myös noudatetaan.
Tämä ei sitten käynyt Sipilä-Orpolle ja heillähän oli Soinin kanssa jo sovittuna Perussuomalaisten hajoaminen.
Jos ei tällaista sopimusta olisi ollut, Sipilä-Orpo ei olisi toiminut noin koska silloin hallituksen hajoaminen ja ero olisi ollut edessä.
Tähän viittaa myös teatterilentely Naantaliin muka tapaamaan presidenttiä.

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Niin mutta. Mitä perussuomalaiset tekivät hallituksessa 2015 syksyllä, kun Ruotsin rajan yli tuli kymmeniä tuhansia pakolaisia? Miksi puolueen ministerit eivät vaatineet pakolaisten käännyttämistä?

Halla-aholla oli jo taskussaan uusien perussuomalaisten ministerien nimilista, kun hän pyrki pääministeri Sipilän puheille. Edellinen "persu" oli vähän aikaisemmin jättänyt Kesärannan pihapiirin taksin peräkontissa.

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

Tähän voisi todeta syynä amerikkalaisittain 'read my lips". S - O - I - N - I
Itse valtias ja hillot tolpalla ...

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Miksi eivät vaatineet?
Juuri siksi heidät pantiin puoluekokouksessa pihalle kun olivat pettäneet puolueen linjan.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Soini, Soini ja Soini.

Mikä on siis perussuomalaisen puolueen edustajien oma tahto, jos yksi mies pelotti noin paljon?

Eli kaikki tehdään niinkuin puheenjohtaja määrää, ja sama tahti tuntuu edelleen jatkuvan, mestari vaan on vaihtunut.

Jos kansanedustaja ei pysty omaa kantaansa puolustamaan, mihin sellaista sitten tarvitaan.

Käyttäjän raimoylinen kuva
Raimo Ylinen

Ei kyse ollutkaan pelkästään Soinista vaan puolet kansanedustajista eli nykyiset siniset seurasivat Soinia takinkääntäjinä!

Toimituksen poiminnat